STANOWISKO 1 MIEJSCE II
PAWEŁ BOGUSZ, NORBERT OPACH
KARKÓWKA FASZEROWANA Z KAPUSTĄ KISZONĄ I PIECZARKAMI, PLACKI ZIEMNIACZANE Z CUKINIĄ I SOSEM PIECZARKOWYM STANOWISKO 2 WYRÓŻNIENIE
ADRIAN BARTYZEL, MICHAŁ WANTUCH
ESKALOPKI WIEPRZOWE Z RATATUJEM W TOWARZYSTWIE ZIOŁOWYCH ZIEMNIAKÓW PUREE STANOWISKO 3 MIEJSCE I
MICHAŁ WĄTOREK, PIOTR ROJEWSKI
TERINA SZPINAKOWA, PUREE ZIEMNIACZANE Z GORCZYCĄ, POLEDWICZKA OWINIĘTA W SZYNCE PARMEŃSKIEJ STANOWISKO 4 MIEJSCE III
JUSTYNA PYRZ, DAMIAN SUDER
POLĘDWICZKI W SOSIE POMARAŃCZOWO-IMBIOROWYM Z WARZYWAMI I PUREE STANOWISKO 5 WYRÓŻNIENIE
PAULINA ZŁOTOWSKA, IZABELA KUCIEL
POLĘDWICZKI OTULONE ZIOŁOWYM AROMATEM PODANE NA KASZY PĘCZAK ZE SZPARAGAMI I SOSEM LYCHEE STANOWISKO 6 WYRÓŻNIENIE
IZABELA STASIAK, PATRYCJA KROCHMAL
ROLADKI WIEPRZOWE Z BOCZKIEM I PAPRYKĄ Z SOSEM ROZMARYNOWYM I SAKIEWKAMI DROŻDŻOWYMI